Saturday, April 20, 2019

δημήτρης γιώτης - εδώ γελάμε

πριγκιπισσα σισσυ της αυστριας
δημήτρης γιώτης - εδώ γελάμε

Στη συζήτηση συμμετείχαν, εκτός από τον Έλληνα ευρωβουλευτή, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, η ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών και μέλος της εξεταστικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη φοροαποφυγή Βιρζινί Ροζιέρ, και ο whistleblower Ρούντολφ Έλμερ.


https://owechqdj.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

kenwood χαιδαρι

Ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης ξεκίνησε την ομιλία του από κάποιες αφορμές που έδωσε τις προάλλες η εγχώρια πολιτική επικαιρότητα. Όπως δήλωσε:



Ακούσαμε την περασμένη εβδομάδα έναν πρώην πρωθυπουργό να λέει ότι η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο... προφανώς ήθελε να πει ότι είναι φυσικό φαινόμενο. Άποψη κάτω από την οποία υποκρύπτεται η αντίληψη, "αφού όλοι, λίγο πολύ, είναι μέσα στη διαφθορά, τότε τι ψάχνετε;". Αντίληψη που διατυπώθηκε και μέσα από την περίφημη φράση ενός άλλου ...αξιόλογου ανθρώπου, τη φράση "μαζί τα φάγαμε"..


https://qkcpxtey.blogspot.com/2019/01/blog-post_69.html


Με τον τρόπο αυτό, το παλαιό πολιτικό σύστημα αθωώνει τις καταστάσεις αυτές, υποστήριξε ο υπουργός για να συμπεράνει: «Όχι, η διαφθορά δεν είναι κοινωνικό - φυσικό φαινόμενο». Κατά την άποψη του Χρ. Βερναρδάκη μάλιστα, η μεταφορά πόρων από τους φτωχούς στους πλούσιους δεν γίνεται μόνο μέσω του κλασικού μηχανισμού της υπεραξίας, αλλά και μέσω της διαφθοράς.


Ο ίδιος εξήγγειλε την ψήφιση, μέσα στο 2017, πληρέστερης νομοθεσίας για την προστασία των πληροφοριοδοτών, υπογραμμίζοντας συγχρόνως τη συμβολή της κοινωνίας στην προστασία του δημοσίου συμφέροντος.



δημήτρης γιώτης - εδώ γελάμε

No comments:

Post a Comment