Στην σύναξη ήταν παρόντα 50 άτομα, τα οποία πιθανώς εκτέθηκαν στον ιό καθώς οι δύο ασθενείς βρίσκονταν στην ενεργή φάση της ασθένειας και έκαναν εμετούς όταν έφυγαν από το νοσοκομείο.
Ο ιός υπολογίζεται ότι σκοτώνει έναν στους δύο ασθενείς, αν και η έγκαιρη διάγνωση και χορήγηση υγρών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου. Mεταδίδεται μέσω σωματικών υγρών και τα συμπτώματά του περιλαμβάνουν εμετό, πυρετό και διάρροια.
Και οι δύο ασθενείς απεβίωσαν ώρες μετά το περιστατικό, ο ένας πρωτού μπορέσει να επιστρέψει στο νοσοκομείο και ο δεύτερος μερικές ώρες μετά την επιστροφή του, δήλωσε σε σχετική ενημέρωση στη Γενεύη ο συντονιστής επειγόντων περιστατικών των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Δρ. Ζαν-Κλεμάν Καμπρόλ, σύμφωνα με άρθρο της Washington Post.
https://uxxhmgms.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας Ταρίκ Γιασάρεβιτς προσέθεσε ότι η έξοδος των ασθενών οργανώθηκε από τις οικογένειές τους και χαρακτήρισε το γεγονός ως «ατυχές αλλά όχι απρόσμενο», εκφράζοντας την συμπάθειά τους προς τις οικογένειες που ήθελαν οι αγαπημένοι τους να περάσουν τις τελευταίες τους στιγμές σε οικογενειακό περιβάλλον.
ξυπνησα πεντε το πρωι kithara
Την ανάγκη αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των γιατρών και της τοπικής κοινωνίας υπογράμμισε η Ρόζι Σλέιτερ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και δήλωσε ότι η καταναγκαστική εισαγωγή σε νοσοκομειακές μονάδες δεν αποτελεί λύση καθώς η συνεργασία των ασθενών και των οικογενειών τους είναι απαραίτητη, αναφέρει το CNNi.
Σε αναφορά του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας που εκδόθηκε την Τρίτη τα θύματα στη Λ. Δ. του Κονγκό απαριθμούνται μέχρι στιγμής σε 27 αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αυξηθούν ραγδαία αν ο ιός εξαπλωθεί σε μεγάλες πόλεις, όπως η Κινσάσα που είναι εύκολα προσβάσιμη από την Μπαντάκα, ή σε γειτονικές χώρες, καθώς το Κονγκό συνορεύει με εννέα κράτη.
Ο ιός που είχε συγκλονίσει παγκοσμίως σε πρόσφατη επιδημία σε δυτικές αφρικανικές χώρες είχε κοστίσει την ζωή 11.300 ανθρώπων στη Σιέρρα Λεόνε, τη Λιβερία και την Γουινέα μεταξύ του 2014 και 2016. Πρόκειται για την ένατη επιδημία στην χώρα από το 1976 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά.
Αυτή την εβδομάδα οι υγειονομικές υπηρεσίες του Κονγκό ξεκίνησαν ένα πειραματικό πρόγραμμα εμβολιασμού των παρόχων υπηρεσιών υγείας σε προσπάθεια να περιορίσουν την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού.
εθελοντες δημου ηρακλειου
θερινο ηλιοστασιο ευχες
https://hbmvymhf.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
No comments:
Post a Comment