Sunday, January 27, 2019

4 υπε τελευταιες αποφασεις

αεν πρεβεζας διευθυνση
4 υπε τελευταιες αποφασεις

Σε νέα «εποχή» εισέρχεται και επισήμως από σήμερα, Τετάρτη (21/03/2018) η εταιρεία «Παπαστράτος», καθώς μετά 90 χρόνια παραγωγής συμβατικών τσιγάρων, μετατρέπει το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα παραγωγής 20 δισ. ράβδων καπνού ετησίως για το IQOS.


Το εργοστάσιο αριθμεί 400 νέους εργαζόμενους και θα προσληφθούν επιπλέον 200 εντός του 2018.


https://owechqdj.blogspot.com/2019/02/blog-post_39.html

Γιορτάζοντας την μετάβαση από τα συμβατικά στα νέας γενιάς τσιγάρα και εγκαινιάζοντας και επισήμως τις εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, η «Παπαστράτος», δημιούργησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το #TeleftaioTsigaro.


Η επένδυση αυτή, 300 εκατ. ευρώ, εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης που έχουν αναλάβει η μητρική Philip Morris International (PMI) και η «Παπαστράτος» για ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου και αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επενδύσεων της εταιρείας, που από το 2003 ανέρχονται στα 700 εκατ. και αθροιστικά φθάνει πλέον το 1 δισ. ευρώ με τη νέα επένδυση.


Ο στόχος είναι να αντικαταστήσει πλήρως τα συμβατικά τσιγάρα το συντομότερο δυνατόν. Παρουσία έχει ήδη σε όλη σχεδόν την Ελλάδα με αποκλειστικά καταστήματα IQOS, μέσω του δικτύου καταστημάτων Public αλλά με ένα online κατάστημα.


«Η επιθυμία των ανθρώπων για το τελευταίο τσιγάρο, έγινε δέσμευση για την “Παπαστράτος”», επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Χαρπαντίδης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας μονάδας του εργοστασίου που θα παράγει τις θερμαινόμενες μπάρες καπνού.


«Είναι επένδυση - "σταθμός" για την ελληνική οικονομία. Θα έχουμε μαζί και την κοινωνία και τους 400 νέους εργαζόμενους, που έρχονται να συμπληρώσουν τους 800 εργαζόμενους. Τους εκατοντάδες νέους συνεργάτες των πωλήσεων και τους παραγωγούς καπνού. 20 δισ. ράβδοι καπνού θα παράγονται στην Ελλάδα και θα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο κ. Χαρπαντίδης.



4 υπε τελευταιες αποφασεις
τζατζικι original
https://qkcpxtey.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

No comments:

Post a Comment